Какво Правим?

Услугата LadyAssistance е иновативен начин да разполагате с вашето време и да обслужвате автомобила си редовно и отговорно. При сключване на договор с нас за предплатен едногодишен абонамент получавате всички услуги изброени по-долу, а именно: смяна на гуми, технически преглед, репатриране на закъсал автомобил в рамките на гр. София, сервизиране и обслужване, съдействие при сключване на всякакви застраховки, поддържане на ремонтно досие, и много други.

Колко Струва?

Услугата LadyAssistance е с годишен абонамент на промоционална цена от 200 лв. за първите 200 бр. абонаментни издадени от нас. Редовната цена на годишната карта Лейди Асистънс е 250 лв. Услугата е активна в рамките на 1 календарна година от закупуване на картата.
Услугата може да бъде прехвърляна на друг автомобил, но не може да бъде прехвърляна на друг човек. Срещу допълнително заплащане са възможни и други услуги, упоменати по-долу.

За Кого е Услугата?

Услугата LadyAssistance е предназначена предимно за дами, които предпочитат да разполагат с времето си и да не мислят за обременяващите дейности свързани с Автомобила им. Не губете повече време в чакане на опашки за смяна на гуми или преминаване на Годишен Технически Преглед. Не се доверявайте на недобросъвестни автомонтьори, целящи просто да ви вземат парите – без да поемат отговорност за дейността си. Получете премиум обслужване и като заявите своята годишна карта на LadyAssistance.

201

Доволни Клиенти

12000

часа работа с Клиенти

65000

Изминати километра

100%

Доволни Клиенти

Какво включва картата LadyAssistance ?

Пътна помощ

Услугата е предплатена и се полага веднъж годишно за притежател на карта ‘‘Лейди Асистънс‘‘. Можете да я използвате за пътнотранспортно произшествие (ПТП), при спукана гума, при паднал акумулатор, аварирал автомобил, блокирал двигател, ако Ви е свършило горивото или погрешно сте сложили друго гориво.
Услугата важи за по-голямата част на гр. София. За всяко населено място извън града се доплаща допълнително с предварителна договорка при подаването на заявка по телефона.
При повторна необходимост за ползване на пътна помощ, можете да се възползвате отново от тази услуга на преференциална цена, която се определя в зависимост от района и от състоянието на автомобила. За да можем да Ви спасим, имаме нужда да ни предоставите актуална информация за състоянието на автомобила и точното му местонахождение.
За да можем да извършим услугата е необходимо да ни представите малък талон, ГТП и ГО. Услугата се счита за използвана в случаите, когато откажете автомобилът да бъде натоварен и/или ако отстраним проблема на място. В случай на ПТП, когато автомобилът има застраховка „Каско“ и му се полага безплатна пътна помощ, но бъде повикана и от застрахователите и от нас, услугата също се счита за използвана. Пътната помощ е на Ваше разположение 24 часа.

Смяна на гуми

Вие, гордите притежатели на предплатена карта „Лейди Асистънс“имате право да използвате услугата еднократно за летния или за зимния период.
Това включва: откарване на автомобила до сервиз от списък с наши партньори или до сервиз посочен от Вас. В този случай автомобилът се взима с уговорен ден и час минимум 24 часа предварително. Необходимо гумите за смяна да бъдат на достъпно и безопасно място, а в случай, че са на хотел – да предоставите документ, удостоверяващ това. Ние ги натоварим и разтоварим където е необходимо.
Подмяната на гуми, в това число консумативи и съпътстващи дейности, например баланс, се заплащат от Вас срещу касова бележка или фактура. Необходими документи – талон, валиден ГТП, валидна ГО. При взимане на автомобила, ако се установи липса или изтекъл срок на някои от посочените документи, услугата се счита за използвана.
След използването на еднократната услуга, Вие можете да се възползвате от повторна такава с предварителна уговорка, която е на цена от 20 лв. Ако не използвате услугата „смяна на гуми“ в срока на валидност на картата Ви, няма възможност да я замените с друга!

Годишен Технически преглед

Услугата се извършва един път годишно.
Автомобилът преминава технически преглед в партньорски пункт за ГТП. В момента на взимане на автомобила той трябва да бъде с все още валиден преглед. За да може да бъде извършена услугата е задължително да ни предоставите:
малък талон
копие на голям талон
валидна ГО
валиден преглед
платен данък за МПС за съответната година.

Таксата за ГТП е включена в годишния абонамент. В случай, че се установи липса или невалидност на някои от посочените документи, това ще доведе до отказ от предоставянето на услугата и тя ще се счита за използвана.

Съдействие за всякакъв тип застраховки

Можете да разчитате на нашата помощ и съдействие за установяването на връзка с лицензиран Застрахователен брокер, който да Ви представлява пред застрахователно дружество на територията на Република България при избор на застрахователна компания, застрахователен продукт, при завеждане на щети и извънсъдебно уреждане на претенции. Нашите партньори имат развита мрежа и осигуряват съдействие при избора на най-подходящия застрахователен продукт съобразно Вашите конкретни нужди. Застрахователният брокер винаги действа в интерес на клиента, което е допълнителна гаранция за първокласното Ви обслужване.

Сервизиране и ремонт на Вашия автомобил

Услугата е еднократна с предварителна заявка 24 часа. Ако ни се доверите, автомобилът Ви ще бъде откаран при наши партньори, които коректно ще установят повредите и ще предложат адекватна цена за тяхното отстраняване. След направена калкулация, която е предварително съгласувана и потвърдена от Вас, Вие ще бъдете задължени да заплатите цената на ремонта и вложените части и консумативи при получаване на отремонтирания автомобил. Ние ще следим за воденето на сервизната документация и ще поддържаме досие на Вашия автомобил, в което ще има информация за всички вече извършени, текущи и бъдещи ремонти по него от момента, в който сте наши клиенти. Ако желаете да използвате услугата „сервиз“ повторно се дължи допълнителна сума в размер на 20 лв., за което трябва да направите отделна заявка, минимум 24 предварително.
При заявено желание автомобилът да бъде закаран в сервиз посочен от Вас, нашият ангажимент се изчерпва с неговото откарване и прибиране от сервиза, като не носим отговорност за подменени части или установени повреди, тъй като в този случай комуникацията е изцяло между Вас и посочения от Вас сервиз.
За извършване на услугата е необходимо да предоставите малък талон, валиден ГТП, валидна ГО. Ако се установи липса или невалидност на някой от посочените документи, услугата може да бъде отказана и ще се счита за използвана.

Стриктно водене на история за автомобила

При закупуване на карта LadyAssistance получавате и стриктно водене на сервизно и документално досие на автомобила.
За информация какво,къде и кога е отремонтирано,сключено и сменено при нас.
Издаване на официални документи, които да гарантират стриктността и грижата Ви за Вашия автомобил при евентуална продажба.

При смяна на автомобила със нов, независимо дали е купен или просто се ползва от Вас за постоянно, LadyAssistance картата може да се прехвърли на новия автомобил еднократно със същия краен срок, като може да се ползват само неизползваните към момента услуги.

LadyAssistance
LadyAssistanceви дава право и на

Консултиране при покупка или продажба на автомобил, както и възможност да заявител диагностика на автомобил за изрядност в доверен за нас сервиз. Пълна диагностика на преференциални цени.

LadyAssistance
LadyAssistanceви дава право и на